LEVERING OG RETUR

Levering Politik

Vi leverer "på lager" elementer indenfor 24-72 åbningstider direkte fra Thailand via International Registreret Airmail efter betaling clearance. (Se venligst lagerstatus på hvert enkelt produkt side. I højsæsonen, kan status ikke være korrekte. Hvis presserende, kan kunden kontakte os for at spørge lagerstatus, før de køber.)
I Thailand kan lange helligdage i midten af april og nytår forsinke fremstillings- og forsendelsesprocessen op til 7 dage.
Leveringsadresse
Vi bruger kun leveringsadresse, som du giver på vores hjemmeside, ikke på betalingsgateway hjemmeside eller PayPal. Du vil modtage en bekræftelses e-mail efter at en ordre hos os. Sørg at leveringsadresse er korrekt.
LEVERINGSTID
Efter afsendelse, vil vi sende dig en bekræftelses e-mail med tracking information. Leveringstiden fra Thailand er omkring 10-14 hverdage (Ca. 2-3 uger).
For nogle lande kan leveringstiden være længere på grund af Told tjeneste i hvert land.
TRACK AND TRACE
I vores bekræftelse skibsfart email, vil du modtage et link for at se den sporingsoplysninger. Eller, hvis du har brug for vores hjælp, så send os en e-mail. Vi vil hjælpe dig meget snart.
Uafhentede / Forkert / Utilstrækkelig adresse
For at udskifte en ny forsendelse efter uanmeldte eller forkert / Utilstrækkelig adresse, vil vi nødt til at opkræve ny shipping gebyr.
TOLD FEE / SKAT
Kunderne vil være ansvarlig for gebyret told eller skat. Vi inkluderer ikke gebyret i vores pris.

Køb af varer online fra et land uden for EU. Læs mere klik venligst her.

Returret
Udveksling / Refusion

Vi accepterer produkter, hvis nye i original emballage med label til at udveksle til ny størrelse, stil eller farve eller tilbagebetaling inden for 30 dage efter den dato, hvor produkter ankom til leveringsadresse. Til gengæld, køberen er ansvarlig for shipping afkastet tilbage til os og til forsendelse af nye produkter.
For en refusion, køber betaler gebyr på tilbagevenden shipping og så snart produkterne ankommer i vores kontor, vil værdien af ​​produktet blive refunderet. Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes. Hvis du ønsker yderligere information, så kontakt os.
Skade
Alle skader såsom skader forårsaget af fabrikken eller virksomheden, transport eller skader efter den første brug. Du kan kontakte os for at gøre et krav inden for 30 dage efter modtagelsen af ​​produktet. Kunderne vil blive bedt om at tage et par billeder af skaderne og stillede et par spørgsmål under kravet. Efter kravet, vil nye produkt udskiftes for dig uden omkostninger.

Bemærk venligst, at tilpassede produkter som f.eks. specialstørrelser eller personlige varer ikke kan accepteres til returnering for ombytning eller tilbagebetaling.