Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan dine personlige oplysninger indsamles, bruges og deles, når du besøger eller foretager et køb fra ("webstedet").

 


PERSONLIGE OPLYSNINGER, vi samler

Når du besøger webstedet, indsamler vi automatisk visse oplysninger om din enhed, herunder oplysninger om din webbrowser, IP-adresse, tidszone og nogle af de cookies, der er installeret på din enhed. Derudover indsamler vi oplysninger om de enkelte websider eller produkter, som du ser, hvilke websteder eller søgeord du har henvist til webstedet og oplysninger om, hvordan du interagerer med webstedet. Vi henviser til denne automatisk indsamlede information som "Device Information."

Vi indsamler Device Information ved hjælp af følgende teknologier:

    
- "Log files" sporhandlinger, der forekommer på Webstedet, og indsamle data, herunder din IP-adresse, browstertype, internetudbyder, henvisning / udgangssider og dato / klokkeslæt.
    
- "Tags" og "Pixels" er elektroniske filer, der bruges til at optage oplysninger om, hvordan du gennemser webstedet.

Derudover indsamler vi visse oplysninger fra dig, når du foretager et køb eller forsøg på at foretage et køb via webstedet, herunder dit navn, faktureringsadresse, fragtadresse, e-mail-adresse og telefonnummer. Vi henviser til disse oplysninger som "Ordreinformation."

Når vi snakker om "Personlige oplysninger" i denne Privacy Policy, taler vi både om Device Information og Order Information.

 

Når du foretager køb via vores hjemmesider, bruger vi betalingsprocessorer (BlueSnap, PayPal) og gemmer ikke kreditkort eller anden finansiel information (bortset fra bekræftelse på, at betaling i et bestemt beløb er foretaget). Vi samler kontaktoplysninger fra dig, som vi overfører til betalingsprocessoren for at lette transaktionen. For mere information kan du kontakte vores udbydere som angivet i deres personlige oplysninger.
 

Hvordan bruger vi dine personlige oplysninger?

Vi bruger de Ordreoplysninger, som vi indsamler generelt for at opfylde ordrer, der er placeret via webstedet (herunder behandling af dine betalingsoplysninger, arrangering af fragt og tildeling af fakturaer og / eller ordrebekræftelser). Derudover bruger vi denne ordreinformation til: Kommuniker med dig; Skær vores ordrer for potenti al risiko eller svig; og når du er i overensstemmelse med de præferencer, du har delt med os, giver dig information eller annoncering vedrørende vores produkter eller tjenester.

Vi anvender Device Information, som vi indsamler, for at hjælpe os med at screene for potentiel risiko og svig (især din IP-adresse) og mere generelt for at forbedre og optimere vores websted (for eksempel ved at generere analytics om, hvordan vores kunder gennemsøger og interagerer med Webstedet, og for at vurdere succesen med vores marketing- og reklamekampagner).

 


DELE DIN PERSONOPLYSNINGER

Vi deler dine personlige oplysninger med tredjeparter for at hjælpe os med at bruge dine personlige oplysninger som beskrevet ovenfor. Vi bruger Google Analytics til at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger webstedet - du kan læse mere om, hvordan Google bruger dine personlige oplysninger her: https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/. Du kan også fravælge Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Endelig kan vi også dele dine personlige oplysninger for at overholde gældende love og bestemmelser, for at svare på en dom, søg warrant eller anden lovlig anmodning om information, vi modtager, eller ellers at beskytte vores rettigheder.

 


GODT ADVERTERING
Som beskrevet ovenfor bruger vi dine personlige oplysninger til at give dig målrettede reklamer eller markedsføringskommunikation, som vi mener, kan være af interesse for dig. For mere information om, hvordan målrettet annoncering fungerer, kan du besøge netværksannonceinitiativets ("NAI") uddannelsesside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan fravælge målrettet annoncering ved at:
    
FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
    
GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
    
BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Derudover kan du fravælge nogle af disse tjenester ved at besøge Digital Advertising Alliance's udmeldingsportal på: http://optout.aboutads.info/.

 


SPOR IKKE
Vær opmærksom på, at vi ikke ændrer vores websteds datainsamling og bruger praksis, når vi ser et signal fra ikke-spor fra din browser.

 

DINE RETTIGHEDER
Hvis du er europæisk hjemmehørende, har du ret til at få adgang til personlige oplysninger, vi holder over dig, og at bede om, at dine personlige oplysninger bliver rettet, opdateret eller slettet. Hvis du gerne vil udøve denne ret, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne nedenfor.

Hvis du er europæisk hjemmehørende, bemærker vi desuden, at vi behandler dine oplysninger for at kunne opfylde kontrakter, vi måtte have med dig (f.eks. Hvis du bestiller via webstedet) eller på anden måde at forfølge vores legitime forretningsinteresser, der er anført ovenfor. Vær også opmærksom på, at dine oplysninger overføres uden for Europa.

 


DATA RETENTION
Når du bestiller via webstedet, opretholder vi dine bestillingsoplysninger til vores poster, medmindre og indtil du beder os om at slette disse oplysninger.

Dine bestillingsoplysninger bliver ikke opbevaret på webstedet længere end 180 dage for at behandle din ordre til forsendelse.

For sikkerheden, SSL (Secure Sockets Layer), bruges standard sikkerhedsteknologi på webstedet til at etablere en krypteret forbindelse mellem webserver og browser. Dette link sikrer, at alle data, der sendes mellem webserveren og browsere, forbliver private og integrerede.

Registrering eller medlemskab, der kræver andre oplysninger såsom adgangskode på dette websted, er ikke tilladt.


Alle økonomiske oplysninger vil ikke blive bedt om og indsamle eller gennemgå på webstedet. Du vil blive omdirigeret til PayPal for betaling for sikkerhed. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan PayPal bruger dine data i deres privatlivspolitik.

Uden din tilladelse til at holde dine bestillingsoplysninger, bliver din ordre ikke behandlet. Og uden din tilladelse til at holde din enhedsoplysninger, vil du savne nyttige oplysninger om vores kampagner og annoncer, der kan interessere dig i fremtiden.

Du har ret til at bede os om at korrigere, opdateres eller slettes. Hvis du gerne vil udøve denne ret, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne nedenfor.


MINDREÅRIGE
Webstedet er ikke beregnet til personer under 13 år.


 

ÆNDRINGER
Vi kan muligvis opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden for at afspejle for eksempel ændringer i vores praksis eller af andre driftsmæssige, juridiske eller lovmæssige grunde.

 


KONTAKT OS
For mere information om vores privatlivspraksis, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at klage, kontakt os venligst via e-mail på info@boxsensegear.com eller via mail ved hjælp af nedenstående oplysninger:

Boxsense 
18/94 Soi Ramintra 65,
Bangkok,
10230
Thailand